30 Kasım 2016 Çarşamba

İnternetten Part Time Anket Doldurma İşi


internetten part time iş
İnternetten part time iş
Bir önceki Part time iş ilanları adlı yazımda anket doldurma işinden bahsetmiştim.
Şimdi sizlere bu iş hakkında ön bilgi ve nasıl yapacağınızı adım adım anlatacağım.

Part time işler arasında en çok tercih edilen ve birinci yöntemi hiç şüpesiz ki internetten anket doldurarak para kazanma işidir.

Pek çok firma ürün için kamuoyu araştırması yapma ihtiyacı duyar.Büyük firmaların en önemli odak noktalarından biri müşteri memnuniyetidir.Çünkü firma müşteriyi ne kadar memnun ederse o kadar çok alıcısı ve o kadar da büyük pazar payı yaratır.

Günümüzde firmalar gelişen teknolojiyi kullanarak bu araştırmayı internet üzerinden, online anketörler vasıtasıyla yapmaktadır.

İşte yapacağınız şey bu fırsatı değerlendirerek internetten part time iş olarak anket doldurmak...Yapılacak işlem ise, bu firmaların e-mail adresinize gönderdiği anketleri doldurmak ve doldurduğunuz anket başına ücret almak...

Yani ne kadar çok anket doldurursanız o kadar çok kazanırsınız.Gelen maildeki ankette kaç para kazanacağınız ve kaç dakika süreceği belirtilir.

Eğer anketin ücretini az bulursanız doldurmaya bilirsiniz. Herhangi bir taahhüt vermiyorsunuz ister doldurursunuz ister doldurmazsınız.
Fakat bana kalırsanız gelen tüm anketleri az çok demeden doldurun ve ay sonunda kaç anket doldurduysanız bunun karşılığını alırsınız.

E-mailinize gelen anketleri internete eriştiğiniz her yerden yapabilirsiniz.Yani ister bilgisayarınızdan ister tabletinizden istersenizde cep telefonunuzdan günde 1-2 saatinizi ayırarak yapabilirsiniz.

Peki bu iş zor mu sizce?

Tabiki kolay.İşte kolay bir part time iş olduğu için, bunun da kazancı çok fazla değil.Ayda 400 ila 800 tl gibi bir kazanç elde edersiniz.

Aslına bakarsanız sıradan fiziki olarak yapılan yorucu part time işler yanında bir iki saatte oturduğunuz yerde, hiçte bi fena rakam değil bu.

Geceleri yada hafta sonları dışarda yapılan ve saatlerce çalışılan part time işler den ne kadar kazanç elde ettiğinizi zaten herkes bilir.Bu şekilde düşünürseniz bile  onların yanında part time anket işini öpte başına koy :)

Peki part time anket doldurma işine nasıl başlayabilirim?

Part time olarak anket doldurma işine başlamak için ilk yapmanız gereken şey,anket doldurtan firmalara kayıt yaptırmak yani üye olmak.Bu firmalara üye olmak ücretsizdir.

Bu firmalara üye olduktan sonra sizin e-mail adresinize anketler gelmeye başlıyor.

Fakat her anket firması doldurduğunuz ankete para ödemiyor yada hediye çeki falan veriyor.Bunun için garantili ödeme yapan anket firmalarına üye olmalısınız.Bunun için;

1.-Anket doldurtan firmaların listesinin bulunduğu Anket listesi eğitim paketi alıyorsunuz!.

2.-Bu listedeki firmalara üye oluyorsunuz!

3.-Üye olduğunuz firmalar sizin e-mail adresinize anketler gönderiyor.

4.-Siz de gelen bu anketleri dolduruyorsunuz ve anket başına belli bir ücret alıyorsunuz.

İşte hepsi bu!

Dediğim gibi kolay bir iş.Zor olan tek şey anket firmalarına tek tek kayıt olmak.
Yani başlangıçta sıkılmadan bu firmalara bir sefer kayıt olduğunuzda gerisi kolay bir iş zaten.

Bundan sonrası sadece her gün e-mailinizin gelen kutusunu kontrol edip gelen anketleri dolduracaksınız.Size önerim bu iş için yeni bir e-mail hesabı açmanızdır.Çünkü diğer e-maillerinizle karışmaması açısından..

Gelen mailde anketten kaç lira kazanacağınız ve kaç dakika süreceği size belirtilir.Verilen ücreti az bulursanız doldurmaya bilirsiniz.Bana sorarsanız az çok demeyip doldurun derim.Çünkü doldurduğunuz her anketin karşılığını ilk ayın sonunda alırsınız.

Anket listesi eğitim paketi'nin fiyatı 45.00 tl.

Anket Doldur Para Kazan eğitim seti ise 47.00 tl.

Yukardaki iki e-kitaptan birine sahip olarak part time anket doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Hangisini alalım diye bana sorarsanız tavsiyem Anket listesi eğitim paketi. Hem fiyatı uygun olduğu için hem takıldığınız konularda e-mail desteği alıyorsunuz,hemde bu işten daha çok kazanmanızı sağlayan püf noktaları bulunuyor.

2 yorum:

  1. merhaba , peki kredi kartı bilgilerimin güvende olacağı kesin mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %100 güvenli olduğuna emin olabilirsiniz.Ayrıca hala tereddütünüz varsa, havale yöntemini de kullanabilirsiniz.

      Sil

Part time iş ile ilgili tüm yorumlarınızı hiç çekinmeden bırakabilirsiniz.

part time iş arıyorum,yarı zamanlı iş