25 Kasım 2015 Çarşamba

Part Time İş İlanları

Part time iş ilanları
Merhabalar,Şayet google de yada herhangi bir arama motorunda part time iş ilanları,part time iş gibi aramalar yaparak geldiyseniz tam da yerinde olduğunuza emin olabilirsiniz.

Çünkü pek çoğumuz mevcut işimizin yanında part time ek iş arayışına geçeriz.Yada öğrenci,ev hanımı,hatta emekliler bile part time yarı zamanlı iş yaparak kendi bütçelerine katkı sağlamak istiyor doğal olarak.

Kimisi okulundan dolayı,kimisi ev almış yada arabasının taksitlerini ödemek için yada herhangi bir durumdan dolayı part time iş ilanları arayışına geçeriz.

Peki part time iş olarak ne yapabilirim? dediğinizi duyar gibiyim.Merak etmeyin size benimde yaptığım en iyi part time iş imkanlarını sizlerle paylaşacağım ve artık part time iş ilanları diye aramaya son vereceksiniz!

Part time iş yaparak para kazanmanın pek çok yolu var.Fakat günümüzde en kolay ve ençok kazandıran part time iş, hiç şüphesiz ki internetten yapılanlardır.

Bildiğiniz gibi artık bırakın bilgisayarı herkesin cebinde bile internet var..Bugün itibariyle bile 50 bin den fazla internet kullanıcısı bulunmakta.

İşte bu büyük pastadan pay almak için boş zamanlarınızda internet üzerinden part time iş yaparak para kazanabilirsiniz.

Üstelik evinizde, günün herhangi bir saatinde hatta okula giderken,işe giderken bile akıllı bir cep telefonunuz varsa günde iki saat bile çalışarak mükemmel paralar kazanabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken şey bu işler neler ve nasıl yapılacağı hakkında biraz bilgi edinmektir.
Şimdi size internet üzerinden part time iş nasıl yapılır? bundan bahsedeceğim;

Part time internetten anket doldurma işi

Bu iş sizin e-mail adresinize anket firmaları tarafından gönderilen anketleri doldurmaktan ibarettir.Çok kolay bir iş, anket doldurma işi yaparak aylık 400 ila 800 tl civarında bir gelir elde edersiniz.

Part time anket doldurarak para kazanma işi, dünyada özellikle amerikada çok popüler bir iş.Türkiye’de ise akıllı cep telefonların yaygınlaşmasıyla gün geçtikçe popülaritesi artan, herkesin çok kolay bir şekilde yapabileceği part time iş imkanı.
Hatta Türkiye’de son zamanlarda anket doldurma işini adeta bir meslek haline getirenler bile var.

Part time iş yapmanın en kolay yolu olan anket doldurarak para kazanma işi, her yaştan ve her kesimden, herkesin internet üzerinden yapabileceği part time iş imkanıdır.

Bu işe nasıl başlayacağınızı ve nasıl yapacağınızı buradaki yazımdan detaylıca öğrenebilirsiniz.

Part time makale yazma işi

İnternet üzerinden part time yapabileceğiniz bir diğer iş ise makale yazma işidir.Part time yapabileceğiniz bir diğer iş ise yine bilgisayarın başında internetten yapabileceğiniz bir part time iş olan Makale yazarak para kazanma işidir.

Bu işi de pek çok kişi part time iş olarak yapıyor ki buna bende dahil.Yani bende part time iş olarak hem anket dolduruyorum hemde makale yazarak para kazanıyorum.

Makale yazarak para kazanma işi de gerçekten çok zevkli ve kolay bir iş.İsterseniz 300-500 kelime makale yazarak ve makale başına ücret alın, isterseniz de yazdığınız makele okundukça para kazanın...

İşe giderken, okulda, evde yada herhangi bir boş zamanınızda bilgisayarınızdan, tabletinizden yada cep telefonunuzdan bile 10-15 dakikada bir kaç makale yazarak ek gelir yapabilirsiniz.
Part time makale yazma işi ile ilgili detaylı bilgiyi de buradaki siteden edinebilirsiniz.İlgilenenler bakabilirler.

Evet sevgili ziyaretcilerim herkesin yapabileceği internetten part time işler konusunda bilgiler vermeye çalıştım.
İnternetin başında facebook'ta twitter'da boşa zaman geçirmektense yukarıdaki işlerden birini yada her ikisini de part time olarak yapabilir ve bütçenizi genişletebilirsiniz.

Bu arada twitter'da bizi takip etmeyi unutmayın :)

Bir başka yazımda görüşmek üzere hoşçakalın!




Gelen aramalar:
Part time işler,
iş ilanları part time,
yarı zamanlı iş ilanları
part time isler,
 part time eleman
part time eleman arayanlar,
hafta sonu part time iş.
part time iş ilanları ankara
part time iş ilanları izmir
part time iş ilanları istanbul


3 yorum:

  1. bende evde internetten part time iş yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Ankarada part time iş yapacak elemanlar aranıyor.

    YanıtlaSil
  3. Akşam part time iş ilanları ararken sitenize denk geldim.Açıkçası anket doldurarak para kazanma işi kafama yattı.Akşam part time işler arasında bence en iyisi bu gibi duruyor.Bu iş hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

    YanıtlaSil

Part time iş ile ilgili tüm yorumlarınızı hiç çekinmeden bırakabilirsiniz.

part time iş arıyorum,yarı zamanlı iş